cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

Una dona resident a Palma denuncia que un bruixot brasiler la vol matar

La víctima assegura que l'home té poders per fer «molt de mal»

Una dona brasilera de 31 anys que s'anomena Malú ha denunciat un amic compatriota per haver-la amenaçat de mort mitjançant ritus de bruixeria del seu país. Segons assenyalà la víctima, «un bruixot em vol matar». De fet, l'home ha destrossat per complet un de les estances de la casa on resideix la brasilera i fins i tot ha tacat de sang algunes de les parets.
Tot començà quan ara fa un mes la perjudicada acollí un amic identificat com M.C.F.S., de 25 anys, en el seu domicili de Palma. Durant una temporada l'home va utilitzar una habitació del pis per «fer les seves coses de bruixeria», segons relatà la denunciant. La setmana passada l'acusat abandonà el domicili i s'instal·là en una altra casa situada molt a prop d'on abans residia amb unes altres persones de la seva nacionalitat.
El 27 d'agost, a les set del matí, l'individu tornà a la casa de la víctima «begut i drogat» i trobà la denunciant dormida. Després de despertar-la, M.C.F.S. començà a cridar i a amenaçar-la perquè segons explicà la dona, «jo no volia parlar amb ell». Llavors, es dirigí a la seva habitació, on encara guardava símbols, i imatges de bruixeria i es dedicà a rompre tots els objectes.
Un vidre que era situat en una taula va trencar-se i l'home agafà un fragment per ocasionar-se, de forma voluntària, una profunda ferida en la mà, de la qual manava abundant sang. Segons la dona, «va venir cap a mi i em posà la mà a la cara mentre deia que em begués la sang». Quan es calmà, l'home amenaçà la dona dient-li que deixava en l'habitació totes les bruixeries per tal que «totes les malediccions caiguessin sobre mi». Finalment, l'home abandonà la casa i fins l'actualitat no l'ha tornat a veure.
Malú té molta por que aquestes amenaces «puguin complir-se perquè estic convençuda que té poder per fer-me molt de mal».
Per ara, la dona no ha percebut cap tipus de maledicció però «per si un cas, no m'atreveixo a entrar dins l'habitació on ell feia les seves bruixeries i que ara està destrossada». Precisament, la dona envià un dels seus tres fills al domicili on ara resideix l'acusat durant l'horabaixa del dia 29 per tal que aquest tornàs a la casa a netejar l'estança i emportar-se tots els objectes malèfics. El menor tornà amb por perquè M.C.F.S. l'amenaçà amb rituals a la vegada que li digué que volia parlar amb Malú perquè si no «podria fer-li un mal horrible».

Respecte

La cultura brasilera viu envoltada de ritus i supersticions que són cregudes per la majoria dels habitants del país. La dona que ha rebut les amenaces no és una excepció i creu que tots els rituals que ha fet el bruixot poden dirigir-se contra ella. Malú assegura que no pot netejar l'habitació on romanen els objectes perquè «només és el bruixot el que ho pot fer i si toc alguna d'aquestes coses puc morir».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.