algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.71°
17°

Els veïns de Cala d'Or contracten una empresa per netejar carrers i places

L'acte s'ha fet en senyal de protesta, mentre la Sala manté que el nucli està net

L'Associació de Veïns de Cala d'Or que presideix Eloi Jesús Núñez va muntar ahir una protesta contra l'Ajuntament de Santanyí per la neteja del nucli costaner. La protesta va consistir a contractar una empresa per netejar els carrers, de forma especial els llocs on hi ha contenidors. Uns 10 veïns exhibiren una pancarta, mentre l'empresa netejava, on es podia llegir: «Fems no, Cala d'Or sí».
El batle de Santanyí, Cosme Adrover (PP), afirmà que els carrers estaven nets, que havien incrementat el nombre de recollides i a més, ahir mateix, hi havia un camió que també feia neteja.
Núñez manifestà al respecte que «de moment aquesta empresa farà neteja avui, però seguirà mentre l'Ajuntament de Santanyí continuï amb aquesta desídia i els carrers estiguin bruts. Avui, la Sala ha netejat perquè sabien que havien de fer la protesta, però tothom ha vist com estan els contenidors i la brutor que hi ha als voltants».
L'empresa contractada pels veïns és Limpiezas Urbanas de Mallorca, concessionària del servei de recollida de fems de Manacor i Santa Margalida entre altres municipis. Aquesta neteja a l'Associació de Veïns de Cala d'Or li costarà 50.000 pessetes. Els veïns també apuntaren que «els contenidors estan mal col.locats, vessen pel damunt i a més al lloc on estan hi ha un focus de brutor que no fan net amb aigua a pressió com fa aquesta empresa que hem contractada».
Cosme Adrover (PP) manifestà també que «jo ja no vull contestar el que facin aquest grup de veïns.

Centre de Salut

Jesús Núñez, també metge titular de Cala d'Or, ha enviat una nota on denuncia les deficiències del Centre de Salut del nucli, instal.lat en un edifici municipal. «La calefacció disposa d'uns ventiladors encalentidors que removen la pols i és molt perjudicial per als malalts. No disposa d'aire condicionat i és l'única dependència del Centre Cívic que no en té i això que és la més visitada. En canvi, a Correus, on treballa un regidor del PP i a l'oficina d'informació, on fa feina la nora del batle sí que hi ha aire condicionat». El metge també apunta que no es disposa de pediatre i diu que el centre s'obri a les 8'00 hores i es tanca a les 14'30.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.