nubes dispersas
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
13°

El curs comença el 14 de setembre i es perllongarà fins al 18 de juny

Queden quinze dies perquè comenci el curs, així que convé recordar el calendari perquè ningú no es distregui.
Enguany les classes començaran dia 14 de setembre per als alumnes d'Infantil i de Primària, mentre que els de Secundària, Barxillerat Logse, COU, Formació Professional i educació d'adults no ho faran fins 21 del mateix mes.
El curs es perllongarà fins al proper dia 18 de juny del 99, quan acabaran les classes per a tothom, i comptarà amb un total de 177 dies lectius.

Les vacances de Nadal han quedat fixades del 24 de desembre al 8 de gener i les de Pasqua de l'1 al 9 d'abril.
Quant als dies festius, seran oficials el 12 d'octubre (festa a tot el país), el 7 i el 8 de desembre (dia després de la Constitució i dia de la Immaculada), l'1 de maig (dia del Treball) i l'1 de març (dia de la Comunitat Autònoma).
A més a més, cada Ajuntament gaudirà de dues festes locals i els centres podran fixar un dia no lectiu per fer activitats festives.

Els mesos de setembre i juny es podrà fer jornada continuada, sempre que es respectin el nombre d'hores lectives.
S'ha de recordar que aquest és el calendari que el Govern no va aconseguir consensuar amb els sindicats, els quals consideren que s'ha elaborat sense raonaments pedagògics. El principal punt de discòrdia en la negociació i el disseny del calendari fou l'eliminació de la Setmana Blanca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.