algo de nubes
  • Màx: 20.39°
  • Mín: 12.82°
20°

Breus

• Palma

Agressió
Luis A.J., el jove que fou detingut pel Cos Nacional de Policia acusat d'atracar un home en el seu domicili de Son Ferriol, agredí un agent d'aquest cos en els calabossos de la Prefectura Superior de Palma. Segons sembla, l'individu romania en una de les cel·les i per causes que es desconeixen aconseguí atacar un dels policies encarregats de la vigilància dels detinguts. L'agent ferit patí una lesió en un braç i una lumbàlgia, per la qual cosa es decidí traslladar-lo fins a l'Hospital General de Palma, on fou assistit pels facultatius del centre mèdic. DdB.


Persecució
El Cos Nacional de Policia ha detingut un individu de 32 anys que ahir dematí va sostreure un turisme a una persona que carregava aliments en el vehicle. L'arrestament es produí després d'una espectacular persecució per la zona de la carretera de Son Ferriol. Eren devers les nou del matí quan un home s'havia aturat en l'establiment Caprabo amb el seu turisme Opel Corsa. Aprofitant una de les entrades de la víctima a la superfície comercial, el lladre entrà dins l'automòbil i se l'emportà. L'individu provà de fugir però l'automòbil quedà aturat en el camí Fondo perquè un vehicle de la Policia li barrà el pas. El sospitós fou arrestat i s'identificà com Michael Bobby Pessick. DdB.


• Sencelles

Accident de trànsit
Tres dones resultaren ferides de caràcter greu ahir migdia en un accident de trànsit que es registrà en la carretera que connecta Inca amb Sencelles. Tres vehicles sanitaris de les Ambulàncies Illes Balears evacuaren Jeannine R.P., de 45 anys; Maria Dolors V.E., de 23 i Francisca V.E. de la mateixa edat a la clínica Rotger. Les ferides foren assistides i es diagnosticà que patien politraumatismes. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.