algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

L'adjudicació de 945 places per a mestres comença dilluns

El procés es repetirà amb més de 900 vacants per a professors d'Ensenyament Secundari

Dilluns començarà el procés d'adjudicació de places vacants per al professorat d'Infantil i de Primària a les Illes.

Un total de 945 places, que seran ocupades per docents amb plaça suprimida, els quals seran els primers a elegir vacant; pels qui estan en expectativa de destinació; els reingressats; aquells que estan en comissió de servei; pels qui han aprovat les oposicions del 98 i pels interins.

Dilluns al matí, a primera hora, s'obrirà un termini perquè els mestres als quals els han concedit comissió de serveis hi puguin renunciar i quedar a la seva plaça definitiva. Aquelles places definitives dels qui no renunciïn en aquell moment es convertiran automàticament en vacant.

Calendari

Posteriorment, el mateix dia, començarà l'adjudicació de places a mestres amb plaça suprimida i mestres en expectativa de destinació. Els reingressats no optaran a les vacants possibles fins dimarts dia 1. Els opositors podran triar entre les places restants a partir de dia 2, i els interins des del mateix dimecres fins el dia 8 per ordre de llista.

Les adjudicacions es faran en dos torns de matí i horabaixa i tindran lloc, de manera simultània, a l'Escola d'Hoteleria (al campus de la UIB) a Mallorca, a l'Institut Josep Miquel i Guàrdia d'Alaior (Menorca) i a l'extensió universitària de la Universitat a Eivissa. Els tres llocs estaran connectats mitjançant videoconferència, de manera que l'adjudicació serà com si fos presencial a les tres Illes.

El procés d'adjudicacions es repetirà a partir del dia 8 de setembre per tal de cobrir les vacants de Secundària. Les places ofertades en aquest nivell són més de 900.

El calendari d'adjudicacions seria prorrogat en el cas que no bastàs el temps per fer tot el procés.

El conseller d'Educació, Manuel Ferrer, va assegurar que enguany els centres ja estan informats de les plantilles docents que els corresponen per al curs 98-99, per la qual cosa no es preveuen problemes com en anys anteriors.

El conseller va assegurar que les necessitats de professorat de tots els centres estan cobertes.

Enguany serà el primer curs en el qual s'aplicarà el pacte d'estabilitat signat pels sindicats i el Govern i que garanteix unes millors condicions de feina als professors interins.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.