lluvia ligera
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.9°

Operació de la Guàrdia Civil contra els «trilers» i les drogues a l'Arenal

Els agents arrestaren onze persones i interceptaren 80 grams d'haixix

La Guàrdia Civil de Llucmajor efectuà, ahir de matinada, una important operació contra la delinqüència a l'Arenal que se saldà amb la detenció d'onze persones per diferents delictes així com amb la confecció de dotze denúncies per «trilers» o per infringir la Llei de Seguretat Ciutadana.

El dispositiu especial es muntà arran de l'increment d'activitats il·lícites que s'estaven produint en els darrers temps a la zona, sobretot per la presència dels «trilers» i els narcotraficants a petita escala.

Identificats  

Des del vespre i fins a altes hores de la matinada, els agents de la Sisena Companyia (Llucmajor), amb la col·laboració de les unitats de l'EDOA (Equip contra la Delinqüència Organitzada i Antidroga) de la Guàrdia Civil es procedí a la identificació de nombroses persones.

Els agents realitzaren sis denúncies per infraccions relacionades amb el joc il·legal, en ser descoberts grups d'individus que s'estaven dedicant al «triler». També foren denunciats sis ciutadans per infraccions a la Llei de Seguretat Ciutadana.

Un total de cinc detencions es produïren per delictes relacionats amb la Llei d'Estrangeria. Els arrestats són de nacionalitat romanesa i keniata. Cinc individus de nacionalitat senegalesa que suposadament es dedicaven al tràfic de drogues a petita escala també foren detinguts per la Guàrdia Civil, acusats d'un delicte contra la Salut Pública i Tràfic de substàncies estupefaents. Cal destacar que un home del qual es desconeix la identitat fou arrestat per conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques.

Passades cinc hores, els efectius de l'Institut Armat donaren per conclosa l'operació. Durant el dispositiu s'interceptaren 149.000 pessetes, 40.000 lires italianes i 80 grams d'haixix.

Segons informaren fonts de la Guàrdia Civil és previst que en el futur més proper es repeteixin aquests tipus de vigilàncies especials després d'aquesta primera operació que ha donat bons resultats.

Divisió  

La divisió existent entre l'Arenal de Palma i el de Llucmajor ha creat un problema per als agents a l'hora d'actuar contra els delinqüents. De fet, arran de les operacions que el Cos Nacional de Policia ha realitzat en els darrers temps a l'Arenal de Palma, els «trilers», traficants de drogues i lladres s'havien desplaçat cap a la zona de Llucmajor, que és competència de la Guàrdia Civil. Amb l'operació duta a terme durant la matinada d'ahir es pretén evitar la presència d'aquests individus que causen mals a la imatge de l'Illa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.