cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 11.13°
11°

Un detingut intenta suïcidar-se en els calabossos de la Policia Local de Palma

Un jove que romania detingut en els calabossos de la Policia Local de Palma acusat d'un robatori amb violència, provà de suïcidar-se utilitzant l'etiqueta metàl·lica dels seus calçons.
José M.G., de 27 anys, fou arrestat poc després de la una de la matinada del dimarts després que hagués robat una bossa de mà a una dona que passejava pel carrer Manacor. L'acusat va arrabassar-li la bossa i incià una fugida. Poc després, un grup de ciutadans el seguiren i el conductor d'un turisme Renault aconseguí barrar-li el pas. Finalment, José M.G. fou retingut en el carrer Antoni Noguera per un grup de quinze persones que telefonaren la Policia.
L'home fou traslladat a les dependències policíaques i quedà ingressat en els calabossos. Devers les 0.30 hores del dimecres l'agent encarregat de la custòdia del detingut escoltà un renou metàl·lic procedent de la cel·la on era José M.G. i en acostar-s'hi observà com l'acusat presentava talls en l'avantbraç esquerra. El detingut fou evacuat fins a l'Hospital General, on li practicaren diversos punts de sutura.
Segons les investigacions de la Policia Local, José M.G. s'arrabassà l'etiqueta metàl·lica dels seus calçons i intentà tallar—se les venes amb aquest objecte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.