algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Projecten una campanya per fomentar l'ús de bicicleta al poble

PSM: «Els ciutadans han agafat el costum d'utilitzar el cotxe per traslladar-se al centre. És un absurd.»

El grup municipal PSM d'Algaida està projectant una campanya per l'ús de la bicicleta dins el poble. Segons ha expressat el portaveu del grup nacionalista, Miquel Ballester, «a la darrera sessió plenària vàrem exposar a l'Ajuntament que es potenciàs l'ús de la bicicleta instal·lant estacionaments específics per a aquest mitjà de transport, sobretot al centre del poble».

Ballester ha explicat que «hem detectat que els ciutadans agafen el cotxe per anar a fer un cafè i consideram que és un poc absurd que dins un poble tan petit on les tirades són curtes la gent es desplaci en cotxe».

Segons el PSM, «aquesta circumstància ha fet que dins el centre del poble es provoqui un col·lapse circulatori ja que els carrers són estrets, hi ha cotxes aparcats pertot i el trànsit és bastant condensat».

D'altra banda, el PSM ha criticat la passivitat que ha demostrat l'equip de govern al respecte. «Sabem que l'Ajuntament ha parlat amb un tècnic i un arquitecte per trobar el lloc més idoni per instal·lar els aparcaments de bicicletes, en un principi nosaltres creim que l'edifici de Ramon Llull i l'Auditòrium són els més adequats, però això ho ha de demostrar un estudi específic. De moment, veig que l'equip de govern encara no ha fet res per instal·lar aquests aparcaments».

Així mateix, el col·lectiu de Titoieta Ràdio també es va interessar a posar en marxa una campanya per potenciar l'ús de la bicicleta al poble. Un dels responsables d'aquest col·lectiu ha expressat que «Hem mantingut distintes converses amb el grup municipal PSM per parlar sobre aquest tema i en un principi vàrem parlar de promoure una campanya per potenciar l'ús d'aquest mitjà de transport».

Des de Titoieta Radio ens han informat que no descarten dur a terme qualque mobilització al respecte, però que en tot càs seria més endavant, passat el mes d'agost.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.