algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

La recaptació a favor del nin Pau Planas supera ja els 4 milions en quatre dies

L'Ajuntament aportarà una quantitat important per al tractament de l'infant

Fins a més de quatre milions de pessetes s'ha disparat ja la recaptació de fons obtinguda fins ara a favor del nin Pau Planas que pateix una rara malaltia muscular. Així, ja queda menys per arribar als 25 milions que necessita l'infant pel tractament que haurà de seguir als Estats Units.

Des de la família, ahir es va indicar l'assoliment d'aquesta xifra a la vegada que es va destacar l'aportació de 200.000 pessetes realitzada pel Club Elsa. Altres 100.000 pessetes varen ser lliurades per l'empresa de transports ISISER de Palma i per Maties Arrom Bibiloni, propietari de l'empresa MAB. GESA i SYP també han confirmat la seva participació en la campanya, tot i que encara no han concretat les seves aportacions.

Així mateix, es va indicar que s'havien rebut altres donatius similars, tant d'altres empreses com de particulars que havien optat per quedar en l'anonimat.

L'Ajuntament de Binissalem també aportarà una quantitat molt important per ajudar el jove Pau Planas. El batle, Salvador Cànoves, així ho va confirmar a DdB i va explicar que amb aquesta finalitat s'ha elaborat una moció que serà presentada el proper ple per aprovar la partida econòmica.

Cànoves no va voler precisar en cap moment la quantia de la subvenció ja que aquesta es decidirà per consens de tots els grups polítics que integren el consistori.

Segons explica la moció, l'ajuda es concedirà directament als pares de Pau Planas mitjançant un crèdit municipal amb càrrec als pressuposts dels dos propers anys.

L'Ajuntament, emperò, també ha dut a terme una obscura tasca per obtenir informació sobre la malaltia que afecta Pau Planas. Cànoves va dir que tota la informació s'havia obtingut a través d'Internet i que seria facilitada als pares i familiars de Pau. El batle considera que la Sanitat Pública hauria de cobrir aquests casos, principalment quan es tracta de malalties desconegudes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.