Cuinar amb un punt chic
Són condiments que alegren el gust del que es cuina. Salses de chilli, vinagres amb polpa de fruita, espècies duites de Sud-àfrica i ketxup artesanal han adquirit ressò a les Illes dins el món fashion
Palma15/03/09 0:00
Per ventura, les espècies, vinagres i salses aquí presents no són indispensables, però tampoc ningú no ha dit que hagin de ser-ho. Les noves tendències són un element accessori del qual un es fa dependent així com un se submergeix en aquest món, i la cuina no n’és una excepció.
També a Ara
- Ha mort Manel Domenech, incansable lluitador per la Llibertat i la República
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
- La Marina de Llucmajor, sacrificada per un megapolígon industrial fotovoltaic
- Tot a punt per a la Diada per la Llengua més reivindicativa: «No es pot agredir impunement la llengua, el territori i la memòria d’un poble»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.