Vint-i-cinc anys de la major intoxicació alimentària a l'Estat
L'oli de pinyolada matà prop de 700 persones i n'afectà més de 20.000
Madrid01/05/06 0:00
El consum d'oli de pinyolada desnaturalitzat, que va provocar la mort de prop de 700 persones i que n'afectà més de 20.000, es recorda avui, 25 anys després de la primera mort per la malaltia de la síndrome tòxica, que es convertí en la major intoxicació alimentària en la història d'Espanya.
També a Ara
- MÉS presenta a Sóller les seves propostes contra la massificació turística: «Sense decreixement no hi ha futur»
- A la mort d'en Joan Taverner
- Els treballadors del 112 de les Balears demanen una gestió pública, responsable i de qualitat del servei
- Arriba la segona Trobada nacionalista dels Països Catalans
- Denuncien que IB3 Televisió obvia el traspàs de Manel Domènech però informa sobre la mort de Manolo el del Bombo
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.