Vint-i-cinc anys de la major intoxicació alimentària a l'Estat
L'oli de pinyolada matà prop de 700 persones i n'afectà més de 20.000
Madrid01/05/06 0:00
El consum d'oli de pinyolada desnaturalitzat, que va provocar la mort de prop de 700 persones i que n'afectà més de 20.000, es recorda avui, 25 anys després de la primera mort per la malaltia de la síndrome tòxica, que es convertí en la major intoxicació alimentària en la història d'Espanya.
També a Ara
- «Són vostès les del català? Doncs ara mateix les trec de la meva agenda», un metge nega l’atenció a una pacient
- Ha mort Francesc Moll i Marquès, fundador del GOB, hereu de Can Moll i editor compromès amb la llengua catalana
- El batle de Petra va aprofitar el càrrec per ‘auto-legalitzar’ el seu lloguer turístic i forçar la legalització de la bodega de ‘Coleto’
- Aquests són els municipis de les Balears al top 100 de demanda de lloguer
- [VÍDEO] Arran mostra l’acció contra la Conselleria i crema fotos de polítics i hotelers
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.