Sanitat aixeca l'alerta alimentària sobre l'oli de pinyolada d'oliva
Es vendrà el nou producte que compleixi els límits de benzopirens
Madrid11/08/01 0:00
El Ministeri de Sanitat i Consum envià ahir a les comunitats autònomes i a les autoritats comunitàries una acotació de l'alerta alimentària llançada el 3 de juliol sobre l'oli de pinyolada d'oliva, cosa que suposa a la pràctica que l'oli que compleixi amb els límits màxims d'hidrocarburs policíclics aromàtics (HAP) establerts pel Govern en l'ordre del 25 de juliol es podrà comercialitzar a partir d'ara, segons informaren fonts d'aquest departament. Segons aquestes fonts, la decisió només afectarà l'oli de pinyolada d'oliva fabricat d'acord amb aquests paràmetres, i no els lots que van ser immobilitzats a principis de juliol per tenir valors d'HAP molt per sobre dels aconsellats per evitar efectes sobre la salut dels consumidors.
També a Ara
- El batle de Petra comercialitza un allotjament turístic gràcies a haver mentit en la Declaració Responsable inicial
- La universitat ultracatòlica CEU desembarca a Mallorca
- «Són vostès les del català? Doncs ara mateix les trec de la meva agenda», un metge nega l’atenció a una pacient
- Nova junta gestora de l’OCB d’Inca
- Multada il·legalment amb 200€ per portar el CAT a la matrícula del cotxe
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.