algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Què passa amb l’ecotaxa???

Què passa amb l'ecotaxa???

Quina por tenen els governants???

No és cert que de taxes turístiques n'hi ha a tot arreu???

No és cert que des del 1986 els habitants de les illes Balears estam perdent qualitat de vida???

No és cert que estam subvencionant, entre tots, els negocis dels especuladors i dels qui es lucren amb el creixement de l'oferta turística???

Quina reverència els devem a la majoria d'hotelers???

Quina reverència els devem si bona part d'ells resulta que, quan més plens tenen els seus establiments, més collen els treballadors que tenen llogats amb condicions de feina molt sovint semiesclavistes???

Què volen els governant de progrés??? Tornar a perdre com ha passat ja altres vegades???

Tan poca ambició tenen??? Tan poc convençurts estan del projecte que, en teoria, defensen???

Que no ho veuen que totes les prèdiques neoliberals eren mentides per conduir-nos a la cris allà on hem arribat???

Què no ho veuen que hem arribat allà on som perque hem seguit les consignes de l'FMI i els altres que prediquen mentides interessades???

Que no ho saben que els únics països de l'Àfrica que es defensen una mica són aquells que no han volgut aplicar els consells de l'FMI???

Que no ho han tocat amb ses mans que lo de que fer més fàcil engegar la gent de sa feina lo que fa, lògicament, és fer perdre llocs de feina??? Què no ho han tocat amb ses mans que lo de que la flexibilització del mercat laboral generaria riquesa nomñés ha generat riquesa per al 2 per cent més ric, i ha generat misèria pel 98 per cent de la gent???

I encara volen anar a sota dels hotelers???

I encara no gosen planificar i tirar endavant una economia i una política ecologistes, solidàries, socials, les úniques que ens poden treure del pou allà on, intencionadament, ens està abocant el capital financer internacional???

Què passa amb l'ecotaxa???

Ens haurem de tornar a mobilitzar  contra aquests que molts crèiem que eren els nostres??? 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Margalida, fa mes de 8 anys

Tots aquests que insulten les persones que són crítiques amb l'actual govern, li fan ben poc favor a Francina Armengol i companyia. No entenc de cap manera com així professors, ecologistes i gent que defensa la llengua i la cultura catalana, de cop i volta són qualificats de talibans, frikis i altres qualificatius. Quan se varen enfrontar a Bauçà per la llei de símbols i el TIL, no ho eren frikis, quan es varen enfrontar defensant el territori de l'especulació, no ho eren talibans. Professors, ecologistes, etc, etc. manteniu l'esperit crític, manteniu la independència de criteri, perquè si torna guanyar la dreta, només la gent que haurà mantingut la independència, haurà fugit del partidisme fanàtic, tendrà credibilitat per tornar fer oposició, si cal.

Valoració:7menosmas
Per Margalida, fa mes de 8 anys

Talibans? Jo em pensava que a eren els del PP els que deien talibans als que organitzaren les vagues de fam, les protestes ciutadanes contra en Bauçà i les vagues de mestres i professores a favor de l'ensenyament públic. Si que canvien aviat de bàndol, els conceptes utilitzats.

Valoració:4menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 8 anys

No ès això!

Se tracta de reduir des la mitat del anys 1980.
Per exemple, sobre el turisme, esbucar més del
60% de les places hoteleres i instalacions.
Tancar els aeroports, durant la temporada de màxims (juliol i agost).
Fer sortir els més de 400.000 habitants que se han colat i que mai tendran feina, etc. etc.

Tot lo contrari de lo que se fa amb les polítiques econòmiques. Reduir, reduir, reduir ès lo que se ha de fer.

Valoració:-8menosmas
Per Eugeni, fa mes de 8 anys

Què passa amb l'ecotaxa? O no s'ha aprovat? Ha llegit els diaris aquest senyor? I les protestes dels hotelers tampoc les ha vist?

Valoració:-16menosmas
Per Ridícul, fa mes de 8 anys

Hotelers, Gob, talibans i altres frikis fent pinya per tombar aquest govern. Els extrems sempre es toquen. Venga, una empenta més tots plegats i tornarem tenir prest el PP tornant posar tot lo que aquest govern ha llevat: fora ecotaxa, urbanisme a la carta, català no obligatori, fora canals catalans, etc.... Quina banda tenim a la progressia d'aquesta terra. Podrien anar a protestar a València, que no tenen ni ecotaxa ni canals catalans.

Valoració:-15menosmas
Per Pa de pastera, fa mes de 8 anys

Per entendre aquest article s'ha de conèixer bé què és el neoliberalisme i les conseqüències nefastes que té una política neoliberal com les que obliga a aplicar l'FMI.
En Jaume Bonet li diu "prèdiques neoliberals". La resta de l'article va al voltant d'aquest concepte i queda bastant clar. El que passa és que tant el PP com el PSOE solen aplicar les doctrines neoliberals que són les que fan més rics els poderosos i més pobres les classes treballadores i humils.

Valoració:16menosmas
Per Garcés, fa mes de 8 anys

Jo tampoc he entès res. Mescla situacions internacionals i reformes laborals del govern espanyol amb una crítica cap al govern balear sense cap sentit. Com diu un comentari anterior n'hi ha que cerquen qualsevol fórmula per criticar i aconseguir novament un govern del PP. És com se senten més còmodes.

Valoració:-15menosmas
Per Quim, fa mes de 8 anys

Jo he llegit l'article una sola vegada i l'he entès perfectament.

Valoració:16menosmas
Per Lleó, fa mes de 8 anys

He llegit 5 vegades s'article i no havia vist mai un enfilai de dois, disbarats i incongruències com aquesta. Ecotaxa i FMI? Massa fa el Govern amb la guarda de llunàtics i frikis d'esquerres que hem d'aguantar a aquesta terra.

Valoració:-20menosmas
Per Ja basta de talibans, fa mes de 8 anys

Haver de sofrir cada dia a hotelers i a empresaris despotricant contra el Govern i a damunt hem d'aguantar els talibans aquests tipo autor de l'article fent pinça amb els hotelers contra el Govern. Què passa amb l'ecotassa? Quin problema hi té l'autor? De què es queixa? N'estic fins els nassos de talibans, puristes i impresentables que mai en tenen prou tot i tenir el Govern que més ha fet dels que varen sortir a les eleccions de 2015. Aquesta gent d'esquerres tan taliban, q estan millor quan governa el PP i fan tot lo possible per criticar als governs de progrés, són lo pitjor d'aquesta terra.

Valoració:-19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente