algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.93°

El símbol del deute educatiu

El Govern Bauzá deu 7,8 milions als centres educatius públics de Balears. És el mateix Executiu que ha emprès una croada contra els professors i que pensa imposar multes de 5.000 euros als directors que permetin posar llaços quadribarrats a les façanes d'escoles i instituts.

El Govern Bauzá és un contrasentit en estat pur. Incapaç de dotar econòmicament de manera correcta els centres, a l'ensems es dedica a la persecució ideològica atemptant contra la llibertat d'expressió i de càtedra seguint la doctrina de la cúpula estatal del PP. Però és aquesta cúpula la que nega a Bauzá una dotació pressupostària justa a la seva autonomia, amb la qual cosa no pot atendre les necessitats bàsiques d'escoles i instituts.

La recentralització política que viuen les Balears, possible passa prèvia a la recentralització de competències, ja està tenint efectes demolidors, terribles. L'educació, primera inversió d'un país, pateix crispació i ofegament econòmic fins a límits insuportables.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Rosella, fa mes de 11 anys

Vergonyos tot el que fan: criminatitzar els docents i no complir amb les seves obligacions.

Valoració:-12menosmas
Per Berenguer, fa mes de 11 anys

Mirau idò si en són, d'imaginatius. No poden pagar els centres, i per tant posen multes als mestres i així podran pagar els centres. Molt rebé.

Per les mateixes cinc-centes, podríem anar al carrer del Bastió d'en Berard, allà on l'engominao d'en Bauzá té un piset valorat en cents i cents de milers d'euros, rebentar-lo a martellades i cobrar-li les reparacions.

I així moltes empreses podrien pagar Hisenda, als bancs, als venedors de materials de construcció, llanterners, electricistes, etc.

I mira, si li rebaixam una alçada a la finca dels collons, encara la farem tornar legal. Perquè de moment no ho és.

AI, dicuslpau, que aquesta setmana intentaran PER SEGONA VEGADA legalitzar can Bauzá.

[Urbanismo aborda hoy el inicio de la legalización del piso de Bauzá]

http://www.diariodemallorca.es/palma/2013/01/08/urbanismo-aborda-hoy-inicio-legalizacion-piso-bauza/818816.html

http://www.diariodemallorca.es/palma/2011/12/10/tecnicos-opusieron-aumento-volumen-finca-piso-bauza/727045.html

Valoració:-9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente