algo de nubes
  • Màx: 20.39°
  • Mín: 12.82°
20°

Bauzá protesta però es vincla

Bauzá féu de prestidigitador a Madrid. Es menja els pressuposts que li imposa Rajoy. Però després sortí sorpresivament en defensa dels interessos de les Illes. Qualificà d'injust i opac el finançament, proclamà que aquest finançament per càpita a Balears és més de tres vegades inferior a la mitjana i exigí un règim especial que compensi els desequilibris i la despesa de la insularitat.

Ofegat per Madrid i obsessionat per mantenir el lideratge en el PP balear, cada cop més escèptic respecte de la seva capacitat negociadora amb la capital, Bauzá es mostrà ahir com un obert defensor dels illencs, a la llarga, clar. I ho fa ara, després d'haver trencat el consens lingüístic, que cohesionava la societat; després d'haver desmoralitzat el teixit empresarial, amb un nivell d'atur insuportable; després d'haver posat en perill l'estat del benestar amb retallades imposades. Primer destruí les seves bases de suport i ara es proclama insularista. Això no és sinceritat, és oportunisme per salvar la cadira.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miquel, fa mes de 11 anys

Està més que demostrat. És un cagat.

Valoració:1menosmas
Per Joan Capó, fa mes de 11 anys

Encara record que un dia de portes obertes al Consolat de Mar per mor del primer de març, crec que el 2010, vaig veure que en un lloc destacat del despatx hi havia una foto del president del govern...espanyol!
Independència!

Valoració:0menosmas
Per Bernat, fa mes de 11 anys

Li fa mal l´esquena? Ido que es prengui un antiinflamatori.

Valoració:1menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 11 anys

Fa exactament igual que feia el president socialista que teníem. Protestava i reclamava, per exemple el fons de compensació i, després de rebre carabasses, el seu partit duia zp de "protagonista" als mitings de Mallorca.

Són comediants i vincladissos. Fan bé la seva feina. No podem demanar als psociatEs o als peperos que facin una altra cosa.

Hem de canviar d'horitzó polític. Aquesta és la revolució pacífica immediata que hem de fer a les nostres illes maltractades.

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente