algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
17°

No vagi per dit

Balutxo i dBalears, a les columnes
Divendres, el batle de Barcelona, Jordi Hereu, i el responsable de La Xarxa, Enric Padrosa, varen soterrar una urna de metacrilat al peu de les quatre columnes, ara en reconstrucció, de Puig i Cadalfalch, que foren destruïdes per Primo de Rivera. A l'urna, s'hi va incloure la correspondència oficial generada durant la campanya per restituir les columnes, a més d'una selecció dels articles divulgatius sobre el tema, entre els quals s'ha incorporat el de Bartomeu Mestre, Balutxo, publicat a dBalears dia 25 de febrer de 2009.

Comiat de Carod-Rovira
Demà es reuneix a Palma la cúpula directiva de l'Institut Ramon Llull, en la qual també participaran els representants del Govern balear. Tot indica que Josep Lluís Carod-Rovira s'acomiadarà de tots els seus companys a l'Institut. Es tracta de la darrera reunió abans de les eleccions catalanes del pròxim dia 28.

Peregrinació a Londres
La Fira turística de Londres ha paralitzat bona part de l'activitat política. Els més destacats membres del Govern i de l'oposició acudeixen a l'esdeveniment. Un dels primers a agafar l'avió va ser el president del PP, José Ramón Bauzá. Per part de l'Executiu, encapçalen la delegació el president Antich i la consellera Barceló. Ahir tothom parlava del turisme britànic com el gran mana que pot salvar l'any que ve l'economia. Així estan les coses...

Delgado, "a l'espera"
Dins el PP es comenta que Carlos Delgado ha tingut un posicionament molt "moderat" en la fregada de Font i Pastor. "Està a l'espera...", diuen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Es Botones, fa mes de 13 anys
..."el turisme britànic com el gran mana que pot salvar l'any que ve l'economia" sobre tot si seguim aplicant el "tot inclos"
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente