algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

No vagi per dit

Miquel Àngel Grimalt, el pròxim?
En cercles polítics es diu que el pròxim desimputat pot ser l'exconseller de Medi Ambient Miquel Àngel Grimalt (UM), ara per ara implicat en el cas Maquillatge i que durant la instrucció va mantenir un dur cara a cara amb Miquel Nadal. En les quinieles polítiques dels que seran purificats, Grimalt figura en primer lloc, encara que, com és lògic, es tracta d'una decisió de la Fiscalia i judicial.

Can Guixe, devora Salut
La popular pastisseria inquera Can Guixe, famosa a tot Mallorca pels seus dolços, obre un nou establiment aferrat a la nova seu de la Conselleria de Salut, al carrer de Jesús de Palma. Ningú no podrà discutir la visió comercial dels propietaris de Can Guixe, ja que aquesta Conselleria, responsable de treure endavant l'hospital de Son Espases, és la que té més feina de tot el Govern. És segur que Vicenç Tomàs i tota la seva tropa de col·laboradors necessitaran cremadillos de crema i pastissos de pasta de fulls i fruites a rompre per reposar forces.

Inversions a Colòmbia
En medis empresarials es comenta que cada cop hi ha més empresaris balears que inverteixen a Colòmbia o que hi tenen perspectives de fer-ho. Interessa sobretot l'extraordinària bellesa del país i el gran futur turístic que té per endavant. A més, el Govern de Bogotà dóna grans facilitats als inversors estrangers.

Guerra de preus
Per tal de captar clients, és evident que els comerciants de Mallorca estan oferint preus a la baixa dels seus productes. Els petits comerços han assumit les tècniques dels grans, que és vendre amb marges de benefici molt petits. Es veu a botigues de roba, a sabateries... Això, o desaparèixer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Es Botones, fa mes de 13 anys

Els combians no en tenen prou amb las Farc i amb el seu veinat Chavez, ara li toca rebre a Colòmbia els efectes devastadors dels hotelers mallorquins, com a Cuba, Dominicana i Cancun.
Valoració:0menosmas
Per Llombrígol, fa mes de 13 anys
I per què no escriuen Guixa bé d'una vegada per totes?
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente