cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

No vagi per dit

Controls a Cort
El control de la biblioteca pública de Cort és de cada cop més estricte. Fa uns dies, comentàvem que es demanava el DNI per poder-hi accedir. Ara la cosa ha anat més lluny. S'hi ha instal·lat un detector de metalls. Es comenta que ni la biblioteca del Pentàgon no té tants de controls. Per què tenen tanta por? Han vist Bin Laden assegut al banc dels vagos?

Consell Social de la Llengua
Esquerra Republicana ha demanat al president Francesc Antich que posi en marxa els mecanismes perquè, abans d'acabar-se la legislatura, comenci a aplicar-se el Pla de normalització lingüística del Consell Social de la Llengua Catalana. El president, Joan Lladó, ha comentat que "tot i que fa més d'un any que fou aprovat per un amplíssim consens, encara no s'ha fet cap passa perquè sigui operatiu".

Rebecca Horn, premiada al Japó
Rebecca Horn, l'escultora alemanya establerta a Pollença des de fa anys, rebrà avui el Praemium Imperiale, el màxim guardó artístic que es concedeix al Japó. Amb ella seran reconeguts l'actriu Sofia Loren; el pianista Maurizio Pollini; el pintor Enrico Castellani, tots italians, i l'arquitecte nipó Toyo Ito.

Brutor devora el Consolat
Els aiguats d'ahir feren rebentar el clavegueram en una part del passeig de Sagrera i pels voltants de la plaça de les Drassanes. El resultat ve ser la massiva presència de restes fecals a prop del Consolat de la Mar. Tot un espectacle indigne d'una ciutat com Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lector contumaç, fa mes de 13 anys
Amb relació a això de la biblioteca, és que els lectors poden ésser gent molt perillosa, i cal tenir-los l'ull a damunt. En els llibres poden aprendre moltes coses dolentes, i per això no és recomanable la seva lectura. O això pensaven els inquisidors, i més modernament, en Franco, en Mussolini, en Hitler, n'Stalin i altres destacats "pares" del poble, que en feren cremar tants, de llibres, i de vegades també de lectors.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente