algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

Els ni-ni es presenten

Ja veurem com evoluciona, en els dos mesos previstos, el Generació ni-ni (estrenat a la 6 dimecres) i l'espectacle d'aquests joves que ni estudien ni treballen (palesant com ha quedat superada la clàssica pregunta per lligar). Per ara, confirmen un cop més que qualsevol pot sortir a la tele i que alguna cosa falla (com a mínim: els pares i les mares) si accepten, com va dir un d'ells, que "hem d'aprendre a conviure": als 20 anys? S'hi confirmà, això sí, que el tabac i l'alcohol triomfen a la casa (amb l'excusa que s'havien de conèixer), que els edredons són element essencial d'aquests programes en la línia del Gran germà (on també prolifera el ni-ni i es fomenta aquest lifestyle) i que hi ha gent que és capaç de mantenir interessants diàlegs sobre qui ha d'escurar.

Les frases? A part de les blasfèmies i els renecs, hi sovinteja l'estil directe ("A mi me la bufa tot") i l'autoretrat psicològic ("Jo no he vingut aquí a fer llàstima"). L'Enquesta de Població Activa diu (paradoxalment, perquè es titula "activa") que els ni-ni s'acosten al milió, de manera que si el programa triomfa s'obre un prometedor camp de treball per als psicòlegs del programa. Ànim.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Diana, fa mes de 13 anys
Aún recuerdo como en nuestra niñez soñábamos con poder salir en programas como Misión Rescate o Cesta y Puntos, en los que se fomentaban la investigación y el saber. Aunque sigue habiendo algunos concursos interesantes, lo que prima hoy es lo megafriki, la exhibición de pedorros y pedorras compitiendo a ver quién es el más cafre. Ya me dirán qué podemos esperar de una sociedad en la que el culto a este tipo de cosas es lo más común.
Valoració:2menosmas
Per Antitoixarruts, fa mes de 13 anys
Això no s'arreglarà ni allargat l'escolarització fins als 30 anys. A aqueixs els haurien d'aplicar allò de "quin no fa feineta no menja coqueta" versió popular de les paraules que va dir sant Pau als primers cristians. Els pares els haurien d'exigir, tan aviat com deixen l'escola, que contribueixin al sosteniment de la casa, i si de moment no poden, que facin feina cercant feina com a mínim durant vuit hores diàries. Molta toixarrudesa i molta barra hi ha pel món.
Valoració:-2menosmas
Per Lluis, fa mes de 13 anys
Per això és indispensable allargar l'escolarització obligatòria fins als 18 anys, sigui fent el batxillerat o formació professional.
Valoració:4menosmas
Per Indignat, fa mes de 13 anys
És una vergonya que es promocioni aquesta mena de gent que no mou ni un sol dit en tot el dia, i a sobre encara els pares els hi consenten. Això no és ni fracàs escolar ni manca de feina, és peresa total i absoluta. Que se'n vagin a viure a un país en vies de desenvolupament i se'ls acabarà la beneitura que porten a sobre.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente