muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
10°

Les festes al meu entorn

Les festes, i més les festes d'estiu, dia llarg i temptació curta, són per al jovent, per viure-les i gaudir-les fins a l'esgotament. La gent jove, la que encara creu que les estrelles són les besades escampades, i que una besada és l'eternitat d'un instant. Quan jo era jove i tenia el cor enamoradís i l'esperit abrivat, la festa, les festes, mai no reposaren al meu costat, al meu entorn. Jo era la festa, el centre, la fama d'aquella joia de viure. Jo era dins la festa. Era part vital d'aquella bullícia que anava de la sang a l'aire de la nit. Ara les festes són gatzara al meu entorn.

Jo, si no fos jo, d'una forma planera i purament informativa, escriuria un comentari sobre les dues xerrades, conferències o parlaments que, Alexandre Ballester, sobre el centenari de la revista Sa Marjal, ha de pronunciar, segons el programa de festes de Santa Margalida i Sant Jaume del Magnífic Ajuntament de sa Pobla. Una, dia 14, titulada, El vicari Parera, cent anys de la revista Sa Marjal. I l'altra, dia 16 de juliol, que porta el títol Tot sorgint del caciquisme pobler. L'assossegat coratge de sa Marjal. Una dissertació aborda el caire cultural, i l'altre, el sociopolític. I el caire lúdic, divertit, passional, engrescador? Les estrelles ja no són besades escampades, ni promeses. L'eternitat ja ens mira de prop.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.