algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

No vagi per dit

Els pipicans i la batlessa
Un veí s'infiltrà ahir en la roda de premsa de la batlessa de Palma a la Faixina i la interrompé per demanar a Aina Calvo pels pipicans i les molèsties que ocasionen els animals de companyia en els jardins. La batlessa l'escoltà i demanà a l'home que fes públiques les seves reivindicacions davant les càmeres, cosa que ell va fer ben content.

Sebastià Bennasar, a Lisboa
El nostre col·laborador habitual Sebastià Bennasar s'instal·larà a partir del mes de setembre a Lisboa, on la seva esposa, Anna, ha tret plaça de professora de català a la Universitat Nova.

Manifest per al fiscal general
A la plana web de la Fundació Gadeso, que dirigeix Antoni Tarabini, hi apareix un manifest obert a firmes perquè el fiscal general de l'Estat, Conde-Pumpido, accepti prorrogar la investigació sobre el patrimoni de Jaume Matas, tal com han demanat els també fiscals Juan Carrau i Pedro Horrach.

La cap de Jaume Matas
Hem mirat la web de PricewaterhouseCooper a Nova York per saber si Jaume Matas ja forma part de l'staff, i no, de moment l'expresident no hi apareix. Sí sabem qui és el seu cap: la senyora Helle Bank Jørgensen (a la foto), sòcia i responsable de sostenibilitat i canvi climàtic a l'oficina principal dels EUA. A la web es llegeix que "a PwC tenim un grup d'especialistes que poden assessorar (els clients) en el desenvolupament i implementació d'estratègies de sostenibilitat, millora del treball corporatiu i contribució al desenvolupament sostenible".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 14 anys
Esper noves d'en Sebastià Bennàsar sobre es concepte que sa gent de Portugal té des Països Catalans, des País Basc o de sa seua [quasi] germana Galícia. Perquè molt d'antiespanyolisme per aquí i per allà però a s'hora de sa veritat xiulen el Barça com si fos un equip espanyol més (només per posar un exemple)
Valoració:-1menosmas
Per Robbie, fa mes de 14 anys
Aquesta secció sempre ha estat una mica putrefacta, però tothom la llegeix; som unes xafarderes llardoses.
Valoració:5menosmas
Per Nito, fa mes de 14 anys
A algú li interessa saber que el llardós Sebastià Bennàsar se'n va a viure a Lisboa a costa de la seva dona, llevat de la folklòrica Conxa Fortesa? Quant provincianisme!
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente