algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
22°

No vagi per dit

Hi haurà Adoració a Inca?
A Inca es comenta que ningú no ha mogut de moment cap dit amb vista a la representació de l’Adoració del Reis el pròxim 6 de gener. L’any passat es va fer per primera vegada a l’església de Santa Maria la Major i fou un gran èxit. Pere Rotger encarnà sant Josep, Francina Armengol va ser la Verge, Antoni Alorda va fer de rei Herodes i el misser Josep de Luis, de secretari. Però enguany la cosa està morta. On són els organitzadors de l’any passat?

Un toc d’atenció
L’Institut Balear de la Dona envià un requeriment a una coneguda agència immobiliària perquè retiràs les tanques publicitàries on apareixia la imatge d’una al·lota en una situació molt suggestiva. Els responsables de la companyia, que està dirigida per una dona, quedaren bocabadats. Tanmateix, compliren amb l’advertiment entre altres raons perquè la campanya publicitària d’estiu ja havia arribat al seu final.

Què passa a l’Ibisec?
Fa un parell de dies aquesta secció publicà que tècnics d’Intervenció del Govern investigaven l’Ibisec durant l’etapa Matas. És l’empresa pública encarregada de promoure la construcció les escoles de la Conselleria d’Educació. Hi va haver moltes preguntes, ja que l’actual secretari general del PP, Guillem Estarellas, està al càrrec de la Conselleria...

El Lobby i el jutge
Davant el judici de dimecres que ve, la web del Lobby reprodueix els documents pels quals seran jutjats Jaume Sastre i Josep Palou per suposades injúries i calúmnies contra el jutge José Castro Aragón. Aquest magistrat, que ara instrueix el cas Palma Arena, ‘rebatià’ diverses vegades Jaume Sastre com a Jaime en una instrucció judicial.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.