algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

El comitè d'ètica del PP i Matas

O Piña interroga l'expresident o fregarà el ridícul d'esprés de l'enfilall d'escàndols de corrupció

La presidenta del PP, Rosa Estaràs, posà en marxa fa poc temps el comitè d’ètica , just enmig de l’enfilall d’escàndols que ofeguen aquest partit. En fou nomentat president Román Piña Homs, jurista i home de fondària religiosa. Piña vol citar Jaume Matas. En realitat, és l’única opció que té per donar credibilitat al comitè. Per dos motius: el primer és que Matas era el president del partit i del Govern quan es produïren fets que han desembocat en condemna de corruptes (Hidalgo i Massot), en sonades confessions de corruptes (el matrimoni Ordinas-Rosselló, Rodrigo de Santos, Damià Vidal) i en imputacions de presumptes corruptes (la llista, a hores d’ara, és elefantiàsica). El segon motiu també és prou important: Matas està ara supercontractat per l’empresa concessionària del palau de congressos, decidida quan ell era el president. Matas viu a Washington com un potentat, té un palauet a Palma i gaudeix de pisos de luxe a Madrid i a la Colònia de Sant Jordi. O Piña interroga Matas o pot plegar, perquè fregarà el ridícul.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jac, fa mes de 15 anys
Doncs l´exbatlessa Cirer ja ha ningunejat el president del recentment constituït comitè ètic del seu partit. Això és un circ.
Valoració:0menosmas
Per Toni, fa mes de 15 anys
Entretant, que citi na Rosa Estarás, vicepresidenta d'en Matas a les hores, i que comenci a contarli tot el que ella sap, o es que mos prenen ber imbecils? Quina falta de respecta als ciutadans d'aquesta comunitat; primer mos roben i ara mos prenen per retresats mentals. No acabara mai l'indecencia dels politics del PP envers els ciutadans? Quin fastic em fan tots ells, no tenen cap voluntat de camviar, els seus fets ja mos diuen qui son ells. Quina colla de caredures!
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente