algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Biblioteca pública 5 dies tancada

El foment de la cultura i de la lectura en temps de vacances no és una de les prioritats de l'Estat espanyol. Aquesta és la conclusió que s'extreu en contemplar el cartell que ha penjat fins avui la biblioteca pública de la porta de Santa Catalina, de Palma. El servei públic ha romàs tancat cinc dies consecutius, alguns dels quals eren molt indicats per a la lectura.

Guarda-rails millorats

La protesta dels motoristes comença a tenir efecte. A la carretera de Sóller s'estan instal·lant proteccions a la part inferior dels guarda-rails, de manera que l'impacte per accident ja no ha de significar necessàriament l'amputació d'un membre del cos o la mort.

Reivindicació de la 'visa'

Ben al contrari del que afirmen alguns, l'ús de targetes de crèdit facilita un control estricte de les despeses. Com, si no, s'hauria sabut que Rodrigo de Santos emprava una bugaderia a altes hores de la matinada? La visa no engana i deixa una empremta del que se'n fa. Els doblers en efectiu, en canvi, no. Una altra cosa és l'ús que es faci de la targeta.

Rodrigo, incorruptible

Un empresari mallorquí de la promoció assegura que Rodrigo de Santos era conegut dins el seu sector com una persona «incorruptible», que no acceptava donacions ni favors a canvi de fer-ne d'altres. La certesa d'aquest fet resulta encara més misteriosa per entendre la psique i el comportament de l'exregidor.

Llonja del peix

Hi ha mar de fons a la llonja del peix de Palma. Ens asseguren que el malestar dels pescadors és creixent perquè el circuit de venda no funciona com toca. Ens diuen també que partides de captures han de ser destruïdes perquè no troben sortida. És molt possible que la Conselleria hi hagi de ficar mà prest.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.