algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Son Espases, supersònic

Les obres del macrohospital avancen a un ritme frenètic. Vuit super grues fan feina a escarada. Ja s'han aixecat tres plantes de l'edifici principal amb un vigor constructiu poc vist a Mallorca. És possible que a prop de la Real s'estigui batent un rècord Guinness de via supersònica a l'hora de treballar amb formigó.

Matas, empleat dels Barceló  

Les mateixes fonts que ens permeteren ser el primer diari que va informar que Jaume Matas havia estat contractat pel grup Barceló ens fan arribar ara la desavinença important entre l'expresident del Govern i els seus patrons. Existí un intercanvi de punts de vista «molt dur», segons els nostres informants. Sembla que el copresident de l'empresa, Simón Pedro Barceló, no està gens content amb alguna gestió de Matas, que hauria descobert de sobte com s'ha esvaït el seu antic rang i com sonen de fortes les paraules quan vénen en sentit contrari. I això que l'expresident va ser l'artífex del palau de congressos (per als Barceló) i un conseller del seu Govern va ser determinant perquè la venda de l'hotel Formentor no es fes a una gran cadena hotelera internacional (sinó als Barceló).

«Caixera de Carrefour»  

Es comenta per Cort que l'altre dia un grup de veïnes s'acostaren a una funcionària que treballa a la Gerència d'Urbanisme de Palma. Quasi mai no s'havien dirigit a ella, però en aquesta ocasió sí que s'interessaren per la seva tasca i pel seu lloc de feina. La funcionària, amb ironia i perquè ja es veia venir de què volien parlar les veïnes, contestà: «No, és veritat. Jo faig feina de caixera de Carrefour».

Unes bones resades  

Es diu per Cort que dilluns passat un tècnic d'Urbanisme de profundes conviccions religioses es passà tot el dematí resant. Mai no s'havia vist un funcionari tan immers en avemaries i parenostres.

Ramon Servera Moyà  

La ironia del destí ha volgut que Casa Alfredo, el prostíbul freqüentat per Rodrigo de Santos, estigui al carrer Ramon Servera Moyà. Aquest marí va ser un dels herois del Crucero Baleares, enfonsat per l'esquadra republicana el març del 1938. Ramon morí durant el combat que constituí la més gran victòria naval de la bandera tricolor i pròleg de l'ofensiva de l'Ebre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.