algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La «sort» del Jutjat número 12

Segons el procediment, les causes que arriben als tribunals han de ser repartides entre els diferents jutjats de manera aleatòria, en cap cas preintencionada. Haurà estat així com al Jutjat número 12, que dirigeix el magistrat navarrès Àlvaro Latorre, li han caigut a sobre casos d'una complexitat enorme, com ara l'operació Voramar, amb les ramificacions al bufet Feliu i al despatx del president del Consell Consultiu, Miquel Coll; la investigació per la venda de Can Domenge "que descansa sobre una decisió administrativa de variades interpretacions", així com presidir la Junta Electoral a les passades eleccions autonòmiques juntament amb els assumptes que en diríem «ordinaris». A diferència d'altres jutjats, la càrrega de treball i l'atenció mediàtica sobre les decisions de Latorre són notables, fins al punt que a ningú no estranya que hagi demanat el seu trasllat a un altre jutjat.

Trasllat d'IB3 i TVE

La direcció d'IB3 valora la possibilitat de traslladar les seves instal·lacions del polígon de Son Bugadelles, de Calvià, a Palma. Tot i que encara no s'ha iniciat cap estudi, el director general, Antoni Martorell, contempla el Parc Bit com un bon emplaçament. En una situació similar es troba Televisió Espanyola amb el seu centre regional, que a hores d'ara ocupa un local cedit pel Consell de Mallorca. L'ens públic també podria comprar un solar al Parc Bit.

Tasca difícil d'Huguet

En ambients nacionalistes es comenta que Biel Huguet té una tasca «molt difícil» com a coordinador de la coalició nacionalista. «Haurà de filar molt prim perquè tothom estigui content i a gust».

Treballadors de Salom

Ahir a la nit s'arribà a un acord al TAMIB pel qual els treballadors de Salom desconvocaran la vaga que havien anunciat a IB3 després de setmanes de tensió. Ara l'acord ha de ser ratificat en assemblea.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.