nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
13°

El PP i l'11-M:

Ara Rajoy es vana del fet que el govern del PP comencés a detenir els autors de l'atemptat de l'11-M en un temps rècord. Jo realment consider curiós que ara se'n vani, perquè qui va ser eficaç a treure l'entrellat del què va passar no va ser pas el PP, sinó uns responsables policíacs que ben aviat van arribar a conclusions que no tenien res a veure amb les que difonia el govern per boca d'Acebes.

Poques hores després dels atemptats, quan tota la premsa internacional ja atribuïa l'atemptat a Al-Qaida, Aznar i Acebes intentaven confondre l'opinió pública amb una possible participació d'ETA en els atemptats (fins i tot Aznar, llavors, va telefonar alguns directors de diaris assegurant que l'autoria era d'ETA! ).

No, el PP no va aclarir l'autoria d'aquells atemptats «en un temps rècord». Ni molt menys. Si ara decideix per fi dir: «No va ser ETA» haurà tardat 3 anys i mig a fer-ho. Si per contra, no es retracta de les teories il·lusòries i segueix amb l'estratègia ridícula de seguir difonent el dubte, tindrem un PP que es presentarà per segona vegada a unes eleccions generals amb una actitud del tot fal·laç i reprovable.

Miquel Soler i Ramon. Sabadell.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.