algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Quatre vicepresidents

En àmbits polítics es comenta que Rosa Estaràs estaria cercant una direcció d'equilibri per al PP. Així, l'organització funcionaria amb quatre vicepresidents, un per Menorca, un per Eivissa i dos per Mallorca. Els mallorquins serien representatius de les dues sensibilitats conservadores. La més espanyolista, amb una persona de l'entorn de Carlos Delgado, i la més autonomista, amb un perfil de dirigent pròxim a Jaume Font. Per acabar de tancar el cercle, també aspiraria al fet que el futur secretari general fos de l'àmbit de Catalina Cirer.

Expropiacions a Son Espases

El Govern Antich treballa de valent per cercar la millor fórmula per procedir a l'expropiació dels terrenys més pròxims a l'hospital de Son Espases. Es tracta d'una operació delicada perquè es tracta de terrenys subjectes a requalificació. Ara es mira si la conversió dels terrenys propers en zona sanitària és la millor solució o si n'hi podria haver d'altres.

Núñez i Navarro

Alguns dirigents socialistes ja comenten en privat que el procés de protecció de la primera línia de la façana marítica en els terrenys situats devora l'edifici de Gesa «serà molt més dur del que teníem previst». El més dur és que la protecció d'aquesta primera línia és una promesa electoral, igual que Son Espases, però les dificultats pràctiques són molt més grans del que tenien previst en un principi. La promotora Núñez i Navarro podria demanar una indemnització superior als 300 milions d'euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.