cielo claro
  • Màx: 35°
  • Mín: 27°
34°

Colònia de Sant Jordi

La Colònia de Sant Jordi s'ha convertit aquest estiu en el gran centre d'atracció vacacional per molts de polítics. Com se sap, hi estiuegen Jaume Matas i Rosa Estaràs. Però aquests darrers dies han estat vists per allà el nou conseller de Medi Ambient, Miquel Àngel Grimalt, la responsable de Cultura del Consell, Maria Lluïsa Mascaró; el director general de Turisme, Joan Sastre, i el portaveu socialista, Antoni Diéguez, entre d'altres. Està clar que la Colònia té un atractiu especial per la classe política, que aquests dies reposa forces.

Impuls al Consell

La presidenta del Consell, Francina Armengol, i el seu equip més pròxim tenen clar que han de donar un nou impuls a la institució perquè adquireixi vida pròpia i quedi perfectament delimitat del que és l'acció de govern de l'Executiu balear. Temen que en ser Armengol membre del mateix partit que Francesc Antich la seva tasca pugui quedar una mica difuminada i enfosquida davant l'omnipresència del número u. Els socialistes cercaran l'imprescindible equilibri perquè brillin les presidències de les dues institucions.

Inca sense un duro?

A Inca es comenta amb insistència que l'Ajuntament té un forat econòmic més gros que la Fosca del torrent de Pareis. Hi ha qui assegura que la institució que comanda Pere Rotger té seriosos problemes a l'hora de fer front a les despeses corrents. Es diu que «per cobrar 3.000 euros algú ha hagut de fer més voltes que Manolete quan tallà quatre orelles a la plaça de toros de Sevilla l'any 1941».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.