algo de nubes
  • Màx: 19.27°
  • Mín: 8.69°
19°

La besada (gai) romana

Se pressuposa que l'esquerra governa a Itàlia, la qual cosa ja és molt pressuposar, perquè a Itàlia no hi ha qui la governi. Idò allà, ben a prop del Coliseu, un símbol de la pèrdua de les llibertats dels que hi anaven a lluitar "no de grat, encara que algú li anés agafant el gustet a això de ser gladiador i als crits del públic assedegat de sang", a dos homes els han posat una multa per besar-se en públic. Textualment la policia els imputa el delicte d'obscenitat en un espai públic, i un dels imputats reconeix que la besada va ser una mica fogosa. L'espai públic en concret era un carrer de Roma i el que no especifica l'acta policíaca de la policia romana és si l'obscenitat és que es besassin o si l'obscenitat és que la mostra amorosa fos protagonitzada per dos homes.

La resposta no s'ha fet esperar i han estat centenars les parelles homosexuals que eren a Roma les que han sortit a fer-se petons prop del Coliseu, que sempre queda molt maco com a decorat per a un final de pel·lícula. Imaginin un final feliç per a Espartaco, però en versió gai. Més o menys estan començant a aproximar-se a la imatge dels carrers romans d'aquests dies.

Com que Roma deu ser la ciutat del món amb més capellans per metre quadrat després de la Ciutat del Vaticà, la provocació deu haver estat encara major, tots ells es deuen haver mobilitzat en massa en contra dels fogosos amants que es besaven prop d'un monument d'interès mundial. Perquè igual l'obscenitat és aquesta, besar-se prop del Coliseu, un lloc on et poden veure milenars de turistes, oh, mirau, quina imatge més perversa de la ciutat eterna.

Si la perversió s'hagués fet en un altre carrer, més fosc, per descomptat, més sòrdid, no faltaria més, no hauria passat res. Ni tan sols hi hauria hagut policia per anar a detenir els fogosos, que en lloc de besar-se s'haurien pogut practicar una fel·lació mútua a la via pública. Si la cosa hagués estat a l'interior d'algun local fosc amb nom de sauna al capdamunt, un local que tal volta aprofita el nom del llibertador dels esclaus, no tan sols no hauria estat cap obscenitat sinó que les autoritats de Roma, d'esquerra, ho haurien considerat molt interessant, molt discret, molt ben trobat. Per ventura també ho haurien considerat molt ètic alguns capellans usuaris dels mateixos establiments, que de tot hi ha a la vinya del senyor i ja se sap que la sauna és un tractament molt eficaç i de salut per viure molts anys.

Mentre aquesta manifestació omplia Roma la premsa àrab "alguna, no tota, només faltaria" informava que a l'Aràbia Saudita ja hi ha cinc dones que s'han sotmès a l'operació per canviar-se de sexe i convertir-se en homes. Fins ara hi havia hagut operacions a la inversa "poques, tot s'ha de dir", però mai no n'hi havia hagut de dona cap a home. Cinc operacions sobre 26 milions d'habitants són una xifra ridícula en el món de les estadístiques, observaven els comentaristes, però al darrera hi ha cinc històries i cinc vides que ens parlen de la repressió i de la duresa de ser dona en segons quines cultures.

Però quan es veu el que passa en el totpoderós món occidental, a la ciutat eterna, per exemple, hom pensa que tampoc hi ha tantes diferències entre les dones àrabs i els homes romans que volien expressar lliurement el seu amor en una ciutat, besant-se a la boca pel carrer. Supòs que si haguessin estat home i dona fins i tot hi hauria hagut algun capellà que els hagués aplaudit i algun policia que hagués tengut enveja. I tot això passa a Roma, on suposadament, dèiem, governen les esquerres en una societat laica. Porca misèria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.