muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
15°

Andreu Alcover

Existeix la percepció dins i fora del partit socialista que Andreu Alcover, l'exgerent de la Universitat que va ser incorporat per Aina Calvo al número 2 de la llista de Palma, no acaba de trobar el seu encaix i que algunes expectatives que s'havien creat al seu entorn no s'han complit, de moment.

Miquel Melià  

En ambients polítics es demanen què es degué endur l'exdirector general de Política Lingüística, Miquel Melià, en les 20 caixes amb les quals el veieren sortir del seu despatx. Altres departaments de l'antiga administració també quedaren ben pulits, com Presidència. Aquí, la mudança va ser a càrrec d'una empresa especialitzada.

Xesca Pascual  

Xesca Pascual, l'anterior directora general de Presidència i eficient secretària personal de Jaume Matas, ha estat traslladada a un altre lloc en l'administració pública. La nova responsabilitat de Xesca, en la seva qualitat de funcionària, és cap de manteniment dels magatzems de Son Banya. Tanmateix, i per una altra costat, ens comenten que podria seguir lligada professionalment a l'expresident en l'empresa privada. Xesca Pascual també va ser secretària de Gabriel Cañellas. Té un coneixement de la societat illenca i una experiència envejables.

Formentera  

Ens arriben notícies de la saturació de vaixells de tota casta i mida que envaeixen actualment les aigües de Formentera, i la preocupació dels biòlegs i ecologistes pels efectes destructius sobre el fràgil medi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.