algo de nubes
  • Màx: 19.99°
  • Mín: 13.1°
19°

Youtube

La web youtube.com s'ha revelat com una eina política de primera magnitud. «La cançó de Pere Bambo» d'Isidor Marí, que glosa amb imatges la situació eivissenca dels Matutes, Palau i companyia, ha registrat 9.500 visites, tot un rècord per a una temàtica tan local.

Nadal

Dins UM hi ha molta satisfacció amb Miquel Nada, que tot i els bons resultats obtinguts a Palma «s'ha posat a disposició del partit i no ha reclamat en cap moment que UM demani la batlia per a ell». El fet que Nadal es posàs a disposició de la seva presidenta, Maria Antònia Munar, de manera incondicional, ha donat molts d'ànims a aquesta formació amb vista a la composició final dels acords.

A Nova York?

Hi ha una gran expectació per saber el fonament de les paraules de l'articulista Miquel Segura en el programa de Carlos Dávila a IB3, en el sentit que Jaume Matas anirà a treballar a Nova York si no presideix un nou Govern. Segura és una persona generalment ben informada pel que fa als afers actuals del PP.

Turisme

En medis socialistes es comenta que una de les àrees que podria gestionar UM dins un hipotètic pacte amb l'esquerra és la Conselleria de Turisme.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.