algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 14°
14°

Et convid a un altre «botellón»

Fa uns anys vaig fer feina a un banc i record perfectament que els nostres caps sempre ens deien: «Si vé mai algú a queixar-se que li hem cobrat una comissió excessiva per un rebut o per fer una transferència mai li hem de fer el contrari, li hem de donar tota la raó, no convé que s'enfadi i que ens deixi ja que d'on vertaderament li treim els doblers és en els crèdits personals i hipotecaris».

Avui diria el mateix als joves que es queixen, -amb tota la raó del món- dels preus abusius de consumicions que es puguin fer a un bar de copes o discoteca. No dic que no tenguin raó però em sembla increïble com fan tant d'enrenou per això, que el cap i la fi no passen de ser un parell d'euros més i no es queixen -potser perquè ni n'estan informats- que amb la Reforma Laboral que vol el govern del PSOE, amb la patronal i els sindicats UGT i CCOO perdran alguna cosa més que un parell d'euros.

Entre d'altres coses l'esmentada reforma farà els vostres contractes que tendran indemnitzacions més baixes, les aportacions a la Seguretat Social que faran els empresaris disminuiran i, per tant també les futures pensions, s'augmenta la flexibilitat laboral (vol dir que l'empresa fa el que li passi pels c... amb voltres). Una rebaixa amb els drets laborals que suposa una rebaixa amb sous, amb durades de contractes, amb indemnitzacions... I encara us queixau perquè els cubates són cars? No és que no tengueu raó però no sigueu tan innocents per queixar-vos de les «petites comissions bancàries», anau que us rebaixin la hipoteca, a queixar-vos d'aquesta Reforma Laboral. Per això sí que val la pena sortir al carrer, amb cubata o sense! I si no mirau els vostres companys de França si saben el que es fan, també han sortit el carrer, però per queixar-se per la implantació d'uns contractes de primera feina que farien avergonyir qualsevol persona honrada. Apuntau-vos al botellón contra la Reforma Laboral!!!

Carles Valentí Aguiló. Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.