cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
14°

En català

Està molt bé que el Govern balear faci anuncis en català per convidar a participar en l'homenatge a l'Agrupació Baleares, que ha de partir cap a Bòsnia, com també que els darrers comandants generals hagin pronunciat en alguns discursos frases en català.

Mena

En els àmbits militars de Mallorca ja eren prou conegudes les opinions del tinent generaJosé Mena Aguado en tot el que es refereix a la reforma de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya. El seu tarannà i pensament conservador no ha sorprès ningú i, en matèria de pensament polític, no tenia gaire predicament entre els seus companys d'armes.

Nacionalistes

En mitjans nacionalistes de Mallorca es comenta que la potadeta al generaMena podria tenir una certa influència en la negociació final de l'Estatut català i, fins i tot, en l'equilibri de forces polítiques que donen suport al Govern de Zapatero. Esquerra Republicana ja ha deixat molt clar que rebutjarà una reforma que no inclogui el terme «nació». Això ho tenen molt clar els membres illencs d'aquest partit perquè així els ho han deixat molt clar els seus companys del Principat.

Xinesos

Es comenta que el nivell de vendes de les botigues xineses durant les pasades festes ha estat espectacular i que, malgrat les crítiques que reben per la barator dels seus productes, a la pràctica no aturen de fer caixa. Venen bufandes a dos euros i sabates a vint.

Nous costums

Per cert, que es responsabilitza les tendes xineses dels nous costums nadalencs que res tenen a veure amb les tradicions mallorquines, com ara penjar pares noe i llumets de colors a les balconades de les cases.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.