nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.42°

Menfotisme?

Sr. director: Preg publiqueu aquesta carta en contestació a la de dissabte passat titulada «Enhorabona» de la senyora Paz Páez.

No senyora, no tots els polítics són iguals, com tampoc no són iguals tots els partits ni tots els que escriuen cartes al director. N'hi ha, de polítics, que com més corruptes són, més càrrecs ostenten; hi ha partits que com més corruptes són els seus polítics més càrrecs els donen i hi ha escriptors/es de cartes al director que s'atreveixen a afirmar, d'una manera provocadora, el que no saben o allò que se suposen, així, per les bones. La senyora Paz Pérez és una d'aquestes escriptores de cartes al director als quals em referia anteriorment. Sense cap tipus de vergonya ens diu que s'ha comprovat un menfotisme exagerat en una sèrie de partits entre els quals es troba el meu: el PSM. I sento molt desil·lusionar-la, però li puc ben assegurar que en el PSM no passam de res ni som gens peresosos: som a les trinxeres batallant per escoltar i ser escoltats.

Des del setembre passat ens passejam pels pobles de Mallorca acostant-nos a la societat civil, a les associacions i a col·lectius diversos per saber quines són les seves inquietuds i demandes, i ho pensam fer per tots els municipis de Mallorca. Tenim programades tretze jornades comarcals, de les quals ja n'hem passades quatre amb molt bona nota: la resposta ha estat fins ara molt satisfactòria. Als quinze pobles que ja hem visitat hem fet 39 reunions amb associacions diverses, 7 amb mitjans de comunicació, 2 taules rodones, passejades, recollides de firmes, recorreguts en bus, uns quants dinars i sopars amb la nostra gent i festa, molta festa. I com que així ens va molt bé, així pensam continuar, treballant pel País, per Mallorca i per la seva gent. Ara, senyora, amb totes les dades que li he donat, crec que s'haurà de repensar totes les seves curioses teories. I una altra vegada s'informi bé abans de criticar els partits que no són del seu gust.

Felip Esteva. Executiva del PSM i responsable de les jornades comarcals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.