algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
12°

El nou Son Dureta

La decisió del Govern balear de construir el nou centre sanitari de referència de les Balears en substitució de l'obsolet Son Dureta ha de ser aplaudida i acceptada perquè el vell complex encara en funcionament és en realitat un pou sense fons per les enormes despeses de manteniment que suposa que continuï estant en marxa.

Més discutible és la ubicació del futur hospital a Son Espases, entre la carretera de Valldemossa -cada cop més saturada- i el camí dels Reis. Aquest centre naixerà amb la imperiosa necessitat de millorar els accessos a tota la zona. No obstant això, la disponibilitat de solars en condicions a Palma és molt escàs, i se n'ha triat un dels millors entre els possibles dins una ciutat ja desbordada per la massificació.

Atesa la resistència del Ministeri de Defensa, no ha estat possible aixecar el nou Son Dureta als solars que actualment ocupa la Base General Asensio. És una llàstima. Però també ha de ser un incentiu perquè Palma recuperi, qualque dia, els terrenys i zones boscoses situats entre la via de cintura i el coll de sa Creu, un anell verd al qual no es pot renunciar i que ha de ser un objectiu dels pròxims anys.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.