nubes dispersas
  • Màx: 30°
  • Mín: 25°
27°

Sineu, consistori 2003 - 2007

El dissabte dia 14 d'aquest juny una mica massa valent, amb un sol i una calorassa que escaldaven les idees, a les dotze del migdia, es va constituir el nou consistori sineuer. A la funció de la Sala no vaig arribar-hi d'hora: qualcú es va errar en la informació i em va fer errar a mi. M'hi vaig presentar devers la una (per les 13). Però vaja, pel que em contaren després, tampoc no me vaig perdre gaire cosa. Deu minutets de funció i, au, cadascú a ca seva, que la calor empeny. Els primers dos anys, és i serà batle en Josep Oliver Amengual, Panerer, que ja ho havia estat dos anys d'aquesta anterior legislatura, i que va haver de cedir la batlia a Andreu Matas Remos degut a la moció de censura (legalíssima per cert, i propiciada per la cap de llista del PP d'aleshores, Apol·lònia Llull; o sia, Josep Oliver Rabassa Boter, de vergonyosa, res, no ho tornis dir, fes-me el favor. Demana la cosa a n'Apol·lònia, que aleshores era la teva «jefa», i ella et dirà perquè ho va fer. I tu ho sabràs fil per randa. I ho sabreu tots voltros. Fins i tot jo ho sabré, encara que ja en tengui una idea molt aproximada. Ara que, ja coneixem allò de la falca de la pròpia fusta ..., idò això). O sia, d'aquí a dos anys en «Panerer» passarà la vara al seu cosí «Boter» i per primera vegada en la història d'aquesta democràcia el PP haurà aconseguit la batlia, encara que sia a temps compartit. I jo, que voleu que vos digui, arribat aquí m'esforç en cercar, rebostejar el tendrum de la paraula, els mots més sincers i nets per acabar això amb ganes de ser un article, amb tota l'honestedat que cabriola pel meu cervell. Al final, prenc pel carrer d'enmig i dic: que els déus vos donin l'encert a l'hora de prendre decisions en assumptes pel bé del poble. No pos gens en dubte que aquesta intenció està en la ment d'un percentatge molt alt de tots els regidors. Però, de moment, l'únic que puc afegir és allò que jo he deixat dit per escrit un parell de vegades: Jo sé allò que dius, però no puc saber el que penses. Salut per a tots, que no cansa!

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.