algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Roig

El PSIB vol preservar al màxim el seu cap de llista a la batlia de Palma, Antoni Roig. Volen evitar atacs que el puguin desgastar. Així, en els pròxims mesos no intervindrà en els plens si no és absolutament necessari. Seran els seus companys de grup els que duran el pes de l'oposició al govern municipal del PP.

Misericòrdia  

La celebració del Dia de la Constitució, que organitza la Delegació del Govern, es durà a terme enguany al pati posterior de La Misericòrdia, just al mateix lloc on el CIM féu els actes del 12 de Setembre. Aquest pati du camí de convertir-se en el lloc dels grans esdeveniments institucionals. L'actual delegada, Catalina Cirer, ha demanat expressament a Madrid continuar en el càrrec fins just després d'aquesta commemoració, que vol que sigui el seu acomiadament formal per passar tot seguit a encapçalar la llista municipal del PP a Cort. Per cert, que no està gens clar que José María Rodríguez sigui el seu successor a la Delegació.

Fageda  

En el sopar de la Cambra de Comerç que es realitzà divendres passat en el Poble Espanyol, es produí un fet que no passà inadvertit: a mitjanit el batle Fageda sortí disparat cap a defora amb el mòbil a l'orella. Tothom el mirava. «N'haurà passada alguna de grossa?», es demanaren alguns dels presents, ja que el que més es comentava durant la nit era la petició d'Ibarretxe de crear un Estat basc. Però el batle tornà tot d'una, riallós com sempre, i s'esvaí la preocupació. Era una falsa alarma dins una nit de preocupacions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.