cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.41°

Torres

No hi ha manera que el simpàtic i actiu regidor del PSIB-PSOE de Palma Ramon Torres aprengui el català. Els seus companys l'animen, ja que és un home molt popular a les barriades i serviria d'exemple davant els seus nombrosos seguidors. Però els idiomes no són el fort de Torres.

Nadal Batle  

L'escriptor i articulista de Diari de Balears Josep Maria Llaurado està acabant una biografia de l'enyorat Nadal Batle. Llauradó, que precisament fa anys va ser Premi Nadal Batle, fa una anàlisi molt rigorosa de la seva figura i comença l'obra situant la data de naixement de Nadal el febrer de 1945, dins un món en guerra i quan només mancaven poc més de tres mesos per al final del nazisme.

Rosselló  

Tenint en compte les dificultats que té Esquerra Unida per trobar un candidat del seu gust per ser cap de llista a les eleccions autonòmiques, ja és pràcticament segur que la consellera verda, Margalida Rosselló, serà la número u. Això vol dir que faran una campanya altament proteccionista del medi ambient dirigida a les capes mitjanes il·lustrades i no tant al vot obrer pur i dur, que queda a mans del PSIB-PSOE.

Escèptics  

Dins el PSIB-PSOE no s'acaben de creure que hi hagi crisi en la construcció. Resulta que l'agost passat havia d'estar acabada la seva nova seu al carrer Miracle de Palma, però ha estat impossible. Fusters, electricistes i tot el personal lligat a aquest món tenen tanta feina que no poden complir els terminis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.