cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
13°

Biografia

Alguns mitjans de comunicació estatals s'han fet ressò de la presentació, en la Setmana del Llibre en Català, d'una biografia no autoritzada del rei Joan Carles signada amb el pseudònim Patricia Sverlo. A algun diari de la dreta madrilenya se li han posat els pèls de punta per aquesta presentació.

Cor xapat
Celestí Alomar partirà cap a la fira de Berlín amb l'ànima «entristida». La causa és que ja s'ha assabentat que Maria Antònia Munar no el té entre els membres del Govern Antich que més estima. Alomar comentà que «les penes del cor són les que més duren. Per això estic tan trist».

Arc llatí
El conseller de Cooperació Municipal del CIM, Josep Gomila, parteix avui cap a Nimes (França) per tal de participar en la reunió de l'Arc Llatí, en el qual participen representants municipals i de diferents diputacions de l'Estat espanyol, Portugal, França i Itàlia. L'objectiu: intentar articular un poder supramunicipal mediterrani. Gomila, membre del PSM, coincidirà en terres de l'Estat francès amb la delegació que parteix cap a Perpinyà a l'encontre de partits nacionalistes dels Països Catalans.

Fiscalia
Un grup de funcionaris de Madrid, englobats en l'associació Manos limpias, ha decidit presentar denúncia davant la Fiscalia de Palma contra la consellera Fernanda Caro per la famosa pàgina web de les drogues. El col·lectiu és format per servidors públics de l'Ajuntament i de la comunitat autònoma madrilenys. El ressò dels fets, publicats per la premsa capitalina, ha aixecat molts comentaris, i de tot tipus, pel Manzanares.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.