algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

Aclariment de Jaume Gual

Sr. director: Per tal de donar respota a la pregunta que es planteja a la secció de «No vagi per dit» a la pàgina 22 de l'edició de diumenge dia 27 de maig del vostre diari, que tan encertadament dirigiu i que fa referència a la meva absència a la cimera Cort/ Conselleria d'Educació sobre els nous centres a Palma, em plau comunicar-vos el següent per al seu aclariment en una propera edició.

Des de feia més de dos mesos, juntament amb el director general de Formació Professional i Inspecció Educativa, ambdós convidats pel Departament d'Educació, Universitats i Investigació del Govern Basc, ens havíem compromès a assistir al I Congrés Internacional sobre Centres Integrals de Formació Professional en la Unió Europea, a celebrar a Sant Sebastià els dies 23, 24 i 25 de maig. La meva absència fou deguda a l'assistència al congrés. Vaig sortir dia 22 des de Palma a les 12.30 cap a Sant Sebastià, via Madrid, i vaig retornar a Palma el divendres, dia 25 a la nit.

Com sabreu, per part de l'Ajuntament s'havia decidit que la reunió se celebràs entre els dies 22 a 24 de maig, deixant que la conselleria escollís el dia i hora entre els assenyalats, en qualsevol cas, a cap d'aquests dies jo no hi podia ésser present.

De tota manera, les persones que hi assitiren (director general d'Ordenació i Innovació, secretari General Tècnic, cap del Gabinet del Conseller i el cap de servei de Participació i Alumnat de la Direcció general de Planificació i centres) em mereixen tota la meva confiança i amb ells havíem preparat amb antelació la reunió.

Esper que hauré tret de dubtes al responsable de la secció dita del vostre periòdic.

Jaume Gual i Móra, director general de Planificació i Centres. Palma

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.