algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La carretera de Valldemossa

Tothom xerra que si es fan moltes obres o que estan mal fetes. També s'ha xerrat molt de la carretera de Valldemossa, que si hi ha hagut molts d'accidents. Uns xerren d'eixamplar i de fer un caramull de rotondes, uns altres de fer uns caminals per a bicicletes, és la mateixa cosa! Encara no s'ha fet res i cada vegada està pitjor, el paviment està molt deteriorat i circular-hi sembla unes muntanyes russes, estret i perillós. Són massa els usuaris d'aquesta carretera? S'han de limitar? Crec que no, el que s'ha de fer és arreglar d'una vegada per totes aquesta situació. S'ha d'eixamplar la carretera amb unes voravies suficientment amples perquè hi puguin circular bicicletes i ciclomotors, senyalitzar bé els encreuaments, fer uns carrils d'incorporació i sortides que siguin segures.

Aquesta carretera no és més que una carretera, amb els perills de qualsevol carretera, però aquesta està superutilitzada, i no és abastament per suportar tanta circulació, per això el que es necessita són millores importants, no fer una autopista.

D'altra banda, ja fa massa temps que se'n xerra i no s'hi fa res o per ventura són massa els que hi diuen la seva, però el cert és que ningú no posa fil a l'agulla i mentrestant s'hi succeixen els accidents, amb pèrdues humanes. A qui volem enganar? Els usuaris, els contribuents, reclamen més atenció, més serveis que puguin usar sense perill. Aquesta seria una obra aplaudida per tots, perquè tots demanam una solució en aquest problema tan greu. Vejam si algú hi farà res!

Miquel Gispert. Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.