algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

El PP desgoverna

La portaveu del Partit Popular, Maria Salom, fa mostra del nerviosisme del seu partit i es retrata dient només mitges veritats (U.H. 8-11-98, pag. 38), mentre el conseller Ramis, tan fariseu com sempre, es reserva fins al darrer moment la decisió de participar a la manifestació del GOB per aturar la destrucció de Mallorca.

Està clar que les propostes del GOB els incomoden. El Partit Popular es troba retratat en la seva posició liberal a ultrança, negant-se a assumir la responsabilitat racionalitzadora de l'administració pública. La seva política territorial no contempla intervenir en la gestió dels recursos i pel desenvolupament socioambiental. Per defecte i per aquiescència el PP opta per la liberalització dels mercats, limitant-se a contemplar satisfet la desfeta que provoquen els animals golafres i desassenyats de l'empresariat capitalista.

És clar qe se'ls critica a ells! Són els qui pitjor ho fan amb el territori des del Govern balear i els ajuntaments de Palma, Alcúdia, Llucmajor, Santanyí, Escorca...

Jo voldria veure molts militants i votants del Partit Popular a la manifestació de demà, convençuts de l'errada monumental de la política realitzada pel partit al qual donaren suport.

No hi ha excuses per a la irresponsabilitat. Cal aixecar la nostra veu contra la golafreria desassenyada. Però tampoc no hem de permetre que se'ns prengui el pèl com volen fer els polítics del Partit Popular. Prou de mascarades electoralistes i farisees: no enganeu pus la gent!

Macià Blázquez Salom. Palma

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.