algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.71°
17°

Resposta de l'Associació de Propietaris i Residents a Son Ferrandell

Havent llegit la carta tramesa per l'autodenominat col·lectiu La Valldemossa que volem, desitjam respondre a les falsedats i innexactituds contingudes que hi són escrites.

1) Resulta del tot sorprenent el desconeixement interessat que demostren respecte a la normativa urbanística vigent al nostre municipi, ja que és públic i així s'ha manifestat, que les Normes Subsidiàries de Valldemossa daten de 1995, normes en les quals es contemplen Chopin i Shangril·la, i en què es deroguen tota la normativa urbanística anterior, de la qual cosa es desprèn que els plans parcials de Chopin i Shangril·la són de 1995. Aquestes Normes Subsidiàries varen estar a exposició pública i foren trameses per la seva aprovació al CIM, però no s'hi va efectuar cap al·legació, ni pels components d'aquest col·lectiu ni per part del CIM.

2) Ens adonam d'una voluntat innegable i palesa de desinformar, a més de crear confusió a la tramesa de La Valldemossa que volem, quan afirmen de manera rotunda que la capacitat de Chopin és de 1.227 habitants com s'ha dit públicament i notòria, fins i tot quedà ben clar a la taula rodona realitzada a l'Ajuntament de Valldemossa el proppassat dia 9, en la qual participaren dos portaveus d'aquests col·lectiu. La capacitat d'habitants de Chopin és de 848 persones. Per què aqueix desig de desinformar i crear embulls?

3) Parleu de manipulació dels petits propietaris, quan de manera clara i reiterada hem fet palès que únicament i exclusiva defensam els nostres drets i els de les nostres families, allò que resulta del tot clar ès el nostre interès legítim i personal en aquesta defensa, ara bé, quins interessos defensa La Valldemossa que volem? Crida l'atenció aquest interès a manifestar la nostra suposada manipulació i que sigui coincident amb allò manifestat pel senyor Sampol en aquest mateix sentit, a més de l'expressat en aquesta mateixa línia per part dels representants del CIM a la reunió que tinguérem amb ells, per la qual cosa ens demanam: qui està essent manipulat? A la defensa de quins obscurs interessos responen els atacs i actituds de La Valldemossa que volem?

4) Respecte als suposats atacs personals, s'ha de dir que l'únic que manifestà, sense anomenar ningú, van ser unes mostres d'irregularitats públicament conegudes a Valldemossa, com a mostra que abans d'anar a netejar a ca l'altre hem de netejar ca nostra.

5) El que ens sembla insultant i injust, i que si no fos per la gravetat de la imputació resultaria fins i tot graciós, es l'acusació de xenofòbia. Pel que fa a aquest tema, hem d'afirmar rotundament que per part de la nostra associació mai en cap moment i sota cap circumstància no s'han manifestat actituds xenòfobes.

6) A la vista de tot això, creim que es demostra qui falta a la veritat i qui està interessat a crear desinformació.
Finalment i pel que fa al suposat joc de confrontació, dir-vos que que qui ho està provocant és el vostre col·lectiu, encara que després pretengueu no entrar-hi, per a vosaltres pot ser un joc, per nosaltres NO, nosaltres lluitam per la defensa de les notres llars, els nostres drets i el futur dels nostres fills.

José Luis Rubiales (president de l'Associació de Propietaris i Residents a Son Ferrandell)

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.