cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

Sobre el moll Vell

La intenció d'aquesta no és d'altra que cridar l'atenció de la ciutadania i afavorir un debat ciutadà, en la mesura del possible, sobre el moll Vell i les intervencions que vol facilitar l'Autoritat Portuària.

Després d'haver-se realitzat la segona reunió de les Administracions Públiques que volen dur endavant la «dinamització» del moll Vell (Autoritat Portuària i Ajuntament de Palma), amb les entitats ciutadanes i partits polítics (reunió a la qual no pogué assistir el Sindicat que represento malgrat estar convidat a participar a la Mesa), no deixen de sorprendre-nos unes declaracions recollides a la premsa realitzades per l'Autoritat Portuària, i que fan referència a la negativa d'aquesta a aportar cap dobler.

Vull cridar l'atenció sobre el fet que tota intervenció urbanística per petita que sia costa cents de milions de pessetes. Si les obres del moll Vell no han de costar cap dobler a la Institució que el regenta, s'hauran de cedir els terrenys a la iniciativa privada perquè faci els seus negocis, que per això és privada. D'entrada vull dir que no hi tenc res contra la iniciativa privada, ben al contrari, quan aquesta fa els negocis arriscant els seus propis recursos econòmics, emperò sí tenc coses a dir quan la iniciativa privada farà els seus neocis utilitzant uns espais públics i que a més a més són la plataforma per on entren les mercaderies a la ciutat. Sembla d'una mancança de responsabilitat l'actuació duita a terme per l'Autoritat Portuària i l'Autoritat Municipal (l'Ajuntament de Palma), quan diuen que al moll Vell s'hi pot actuar per fer espais lúdics o atracaments per a iots, però a ells no els han de costar un duro les intervencions que es facin!!

Faig una crida a les Autoritats Portuàries perquè públicament diguin el que pensen fer al moll Vell, i quins són els projectes que ben segur ja tenen pensats i que no els han de costar cap dobler, ja que a les reunions mantingudes fins ara no hi ha hagut manera de conèixer-los.

Ponç Vaquer Jaume, secretari d'Institucional UGT-Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.