algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Omar de Font s'imposa en el Pere Cabrer

El cavall de Toni Frontera superà en una ajustada arribada Oh Deco SB i Shakir Star. Magistral tornà a demostrar la classe dominant en el premi Roi des Landes

El gèlid horabaixa de corregudes a l'hipòdrom de Son Pardo va estar marcat per la victòria d'Omar de Font en el Memorial Pere Cabrer Centauro. Es tracta d'un èxit que es resistia a l'exemplar de Toni Frontera des del 30 de maig de l'any passat, tot i haver puntuat a totes les proves destinades a productes de la seva generació.

Sultan BS va encapçalar el grup des de la sortida, acompanyat sempre per Omar de Font i, més endavant, per Oh Deco SB. D'aquesta manera, quatre cavalls varen enfilar la darrera recta en paral·lel: Sultan BS per la corda, Oh Deco SB a la seva dreta, Omar de Font en tercera línia i Shakir Star per l'exterior.

Omar de Font va ser el millor en els metres finals i es va imposar a 1.18,6 en els 2.150 metres. Oh Deco SB va entrar segon a 1.18,7 amb Mateu Riera i Shakir Star va completar el podi a 1.19,0 amb Miquel Àngel Binimelis.

Magistral va dominar de principi a fi l'handicap del premi Roi des Landes rodant a 1.17,0 en els 2.150 metres amb Toni Valls a les regnes, seguit per Majestic d'Arianne, Nayos du Goutier i Kola Tonic.

Per la seva banda, Titina Pocoví va guanyar amb Morat de Kor la concertada per aprenents a 1.19,9 en els 2.150 metres i Guillem Busquets va dominar l'especial per a amateurs a les regnes d'Orly de Horse en 1.18,8. Morat de Kor va finalitzar per davant Neu de Kor, Odin Black GS i Obedesco MJ, mentre que Orly de Horse superà Soy Jagersro HM, Natali Twist i Nét Benvengut.

Trazy Horse va vèncer la prova reservada per a poltres amb una ajustada arribada amb Tout un Reve. Ambdues poltres varen marcar un registre d'1.20,1 en els 1.600 metres.

Completaren el quartet d'aquesta prova Taliua Mixó i Trapasser HF, però a certa distància de les dues primeres classificades.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.