nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Nadal es classifica per a quarts

El manacorí no ho va tenir fàcil davant Raonic, 200è del rànquing mundial, a qui superà per un doble 6-4. El proper rival del número 1 de món serà el rus Tursunov

Rafel Nadal, número 1 del món, es va classificar per als quarts de final del torneig de tennis de Tòquio després d'imposar-se per un doble 6-4 al canadenc Milos Raonic ahir dematí.

Nadal s'enfrontarà avui en l'esmentada ronda, a partir de les 6.00 hores, al rus Dmitry Tursunov, que dimecres va derrotar el francès Richard Gasquet.

Al jugador manacorí li va costar tirar endavant el partit contra Raonic, nascut a Podgorica (Montenegro) però de nacionalitat canadenca, de només denou anys i que té un servei molt poderós. Raonic es va mostrar com un rival molt incòmode en la pista ràpida de Tòquio.

Nadal, no obstant això, va saber aferrar-se a la pista i va demostrar per què és el número 1 del món, ja que va aprofitar les dues bolles de trencament que va tenir i va salvar les cinc que va concedir a Raonic.

El jugador canadenc va arrencar el duel amb tres punts directes en el primer joc, però en el tercer el seu servei ja no va ser tan precís i Nadal ho va aprofitar per trencar-li i encarrilar la primera mànega, que es va emportar per 6-4 en 35 minuts.

En la segona, no es va modificar el panorama. Prevalien els serveis fins que en el sisè joc Raonic va disposar de quatre bolles de trencament, però Nadal va salvar primer un 15-40 i després dos avantatges del seu contrincant.

En el següent joc el mallorquí va assestar el cop definitiu, es va col·locar amb 4-3 i no va abandonar el seu avantatge fins que va guanyar el matx en una hora i tretze minuts per un doble 6-4.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per porto cristo, fa mes de 13 anys
simply the best!
Valoració:-1menosmas
Per Sortat, fa mes de 13 anys
El núm 1 del món ha guanyat per la mínima al núm 200 del món!
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente