cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 14°
23°

Rafel Nadal supera Santiago Giraldo

Es classifica, així, per a la segona ronda a Tòquio en la qual s'enfrontarà al canadenc Milos Raonic

46088
Rafel Nadal, superat el colombià Giraldo, s'enfrontarà ara al canadenc Milos Raonic. | Reuters.

El tennista Rafel Nadal ha complert amb els pronòstics en classificar-se per a la segona ronda del torneig de Tòquio, puntuable per al circuit ATP i que reparteix 1.100.000 dòlars en premis, en superar el colombià Santiago Giraldo. El número u del món, semifinalista la setmana passada a Bangkok, ha doblegat el sud-americà per un doble 6-4 en un partit que ha resolt en gairebé dues hores i en el qual ha hagut d'emprar-se a fons davant d'un rival molt lluitador. El manacorí, que ja havia advertit que haurà de ser més agressiu en aquest tipus de pista ràpida, s'ha implicat de valent per contrarestar la potent treta de Giraldo.

Malgrat que no ha cedit ni una sola pilota de 'trencament de servei', Nadal ha tingut quatre pilotes de ruptura en contra, aspecte que haurà de llimar de de cara a la seva última gran cita de l'any, la Copa Masters de Londres.

El seu proper rival serà el canadenc Milos Raonic, procedent de la fase prèvia, que va sorprendre el francès Florent Serra per 6-4, 3-6 i 6-4. El mallorquí i Raonic, 200 del món, mai no s'han creuat anteriorment en el circuit. D'altra banda, el nord-americà Andy Roddick, segon cap de sèrie, ha debutat amb un còmode triomf davant del local Tatsuma Ito per 6-4 i 6-3 en una jornada en què Viktor Troicki ha fet fora a la gran esperança nipona, Kei Nishikori, per 6-4 i 6-2.

RESULTATS

NADAL (ESP/N.1) a Santiago Giraldo (COL)

Milos Raonic (CAN) a Florent Serra (FRA) 6-4, 3-6, 6-4.

Gael Monfils (FRA/N.5) a Go Soeda (JPN) 7-6 (10), 6-4.

Viktor Troicki (SRB) a Kei Nishikori (JPN) 6-4, 6-2.

Richard Gasquet (FRA) a Thiemo de Bakker (HOL) 6-3, 7-6 (6).

Jeremy Chardy (FRA) a Edouard Roger-Vasselin (FRA) 6-3, 7-6 (2).

Andy Roddick (USA/N.2) a Tatsuma Ito (JPN) 6-4, 6-3.

Marc Chiudinelli (SUI) a Michael Llodra (FRA/N.8) 6-3, 6-0.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per rafa, fa mes de 13 anys
Sort, eres patetico, un ejemplo de nacionalista sin cerebro, sin educacion y sin criterrio.
Valoració:2menosmas
Per mallorquí, fa mes de 13 anys
sort, ets un cap de faba
Valoració:2menosmas
Per Sort, fa mes de 13 anys
Encara ha de ser més agressiu? Si així com juga sembla que s'hagi de menjar el rival, els àrbitres i tot el públic. Quina mala cara que fa aquest al·lot per passar a la història com un malcarat! Ja ho val. On són els seus assessors d'imatge? O és que només té domadors de feres com a entrenadors? N'hi ha que no tenen sort en aquesta vida, però és perquè ells mateixos s'ho cerquen.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente