nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Nadal s'estrena amb Baghdatis

El tennista manacorí torna a la competició després de les molesties als abdominals

111274
Nadal torna avui a la compettició en l'Obert de la Xina. | Rita Alvarez

Rafel Nadal torna avui a la competició en l'Obert de la Xina, on s'enfrontarà, al voltant de les 9.00 hores, al xipriota Marcos Baghdatis per un lloc en la següent ronda. El número dos del món avaluarà en el torneig xinès el seu estat físic després de superar una lesió en els abdominals que li impedí rendir al seu màxim nivell en l'Obert dels Estats Units. Rafel Nadal torna a un dels escenaris que millors records li porten, ja que fa poc més d'un any allà es penjà la medalla d'or durant els Jocs Olímpics de Pequín 2008 i s'assegurà la condició de número 1 del món.

El rival del manacorí sobre el ciment xinès serà el xipriota Marcos Baghdatis, número 90 del món, que mai no ha pogut superar Nadal ja que en les cinc vegades que s'han enfrontat el triomf ha estat per al mallorquí.
Baghdatis només ha sumat dos títols en la seva carrera i cap en aquesta temporada, en la qual pràcticament només ha disputats partits en pista dura, única esperança que té per plantar cara a un Nadal que per poc que estigui bé no ha de tenir problemes amb el xipriota.

Djokovic avança a segona ronda

El tennista serbi Novak Djokovic es va convertir en el primer preclassificat en avançar a la segona ronda de l'Obert de la Xina en vèncer el romanès Victor Hanescu per 6-3 i 7-5 en un partit de baixa volada. Abans, el croata Ivo Karlovic va caure per 7-6 (8-6), 4-6 i 6-1 davant l'alemany Philipp Kohlschreiber. En contrast, el seu compatriota Marin Cilic, vuitè cap de sèrie, es va imposar per 6-4 i 6-4 amb el rus Igor Andreev. A més a més, l'espanyol Tommy Robredo va derrotar el germànic Benjamin Becker per 6-2 i 6-1 i el francès Julien Benneteau va superar el brasiler Marcos Daniel per 6-3 i 6-4.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.