cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
13°

Murray desbanca Nadal

El manacorí perd el número 2 del món a favor del britànic després de caure en dos sets per 7-6 i 6-1 davant Del Potro

Rafel Nadal no va poder passar dels quarts de final del Màsters 1.000 de Mont-real en el seu retorn a les pistes i va ser eliminat per 7-6 i 6-1 per l'argentí Juan Martín del Potro, que s'enfrontarà en les semifinals amb Andy Roddick, botxí de Novak Djokovic. A més, la victòria d'Andy Murray sobre Jo-Wilfred Tsonga fa baixar el manacorí fins a la tercera posició de l'ATP.

Després de més de dos mesos fora de la competició per recuperar-se dels problemes als genolls, Nadal afrontà el seu primer compromís de nivell davant Del Potro, que arribà al duel en un gran moment,amb vuit victòries consecutives des de la seva derrota en la segona ronda de Wimbledon.

El partit començà molt igualat, en una mànega inicial que durà una hora i 18 minuts. Sense possibilitats de break per a cap dels dos jugadors, Nadal salvà dues pilotes de set amb 4-5 en contra i conduí el parcial al tie break, que començà molt bé per a ell. Però el jugador argentí reaccionà, encadenà cinc punts seguits i guanyà el set.

El desenllaç de la primera mànega deixà molt tocat el número dos mundial, que perdé el servei just començar el segon i definitiu set, que no va tenir res a veure amb el primer. Del Potro aprofità la davallada de Nadal, li tornà a rompre el servei i aconseguí un avantatge definitiu de 4-0 per tancar aquest set per 6-1 en només 33 minuts.

L'argentí aprofità que el rival havia quedat desarmat i sense recursos per continuar amb un ritme fort. I Nadal acabà el partit satisfet del nivell del seu joc en el primera set, tot i que encara li queda molt per millorar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.